La vostra escola, per simplificar i facilitar l’adquisició de tots els materials i continguts educatius, ha habilitat a ClickEdu un botó que us permet iniciar el procés de compra. Cal tenir present que aquest procés, que s’explica a continuació, s’ha de fer per a cada fill/a, de forma que s’assignin els continguts i llicències digitals de forma automatitzada a cada un d’ells, sense barrejar-los.

CONSELLS PREVIS PER A UNA BONA COMANDA: Si teniu més d’un fill o filla a l’escola, és molt important seguir aquestes passes:

- Accedir a Clickedu amb l'usuari del vostre fill o filla

- Un cop feta la comanda, tancar la sessió a Iddink i a Clickedu

- Accedir de nou a Clickedu amb l'usuari de l'altre fill/a i repetir tot el procés des del punt 1.

El procés a seguir per a tots els clients és el següent:

1. Accedir a l’entorn ClickEdu del centre, tot indicant usuari i contrasenya (ha de ser l'usuari de l'alumne i la contrasenya pròpia del pare/mare). Si accedeix des de la versió App, un cop dins, s'ha de dirigir a les tres ratlles de la part superior esquerra de la pantalla i escollir Versió escriptori.

2. Un cop a ClickEdu, comprovar que el nom del vostre fill o filla és el correcte (a la part superior dreta):

3. En el menú de l’esquerra, clicar a l’enllaç “Continguts”

4. Clicar sobre la barra horitzontal situada a la part central de la pantalla, amb el logotip Iddink

5. Apareixerà el següent missatge que cal acceptar (És un missatge que informa de que les dades bàsiques del vostre fill/a s’envien (encriptades) al entorn web d’Iddink. Iddink ha signat amb el vostre centre un contracte pel qual no es faran servir les dades per res més que no sigui donar el servei d’aprovisionament de recursos educatius i d’accés a les llicències digitals a través de ClickEdu).

6. Apareixerà la pantalla de benvinguda a Iddink. Comproveu si el Nom i Cognoms del vostre fill/a són correctes i cliqueu “Següent”:

7. Apareixerà una pantalla amb les dues opcions per accedir a Iddink

a. Si anteriorment ja havíeu comprat a Iddink, introduïu l’usuari i contrasenya que vàreu fer servir en cursos anteriors i feu clic a “Connectar-se”. En el cas que no recordeu l’usuari i/o contrasenya, podeu recuperar-ho fent clic a “no recordo el meu usuari i/o contrasenya”.

b. Si mai heu adquirit productes a Iddink o no recordeu l’email amb el que us vau registrar per recuperar les dades d’accés, feu clic a “Registrar-se per primer cop”. Veureu que haureu d’acabar d’omplir les dades obligatòries (en negreta) que falten.

8. A la pantalla següent apareixen de nou les dades del “estudiant” (el vostre fill o filla). Cliqueu el botó “Següent”

9. Introduïu el codi per fer les comandes (us l'haurà d'haver facilitat el vostre centre):

10. A continuació, seleccioneu el nivell (primària, ESO, batxillerat) i el curs que farà el vostre fill/a (en alguns casos també us farà escollir la modalitat)

11. Just després, apareixeran els noms de les assignatures del curs, on hi ha disponibles continguts educatius. Aquí només haureu d’escollir, si cal, les assignatures optatives

12. A partir d’aquest punt, només caldrà seguir les instruccions de la pàgina web d’Iddink per seleccionar contingut a contingut, tot allò que es vol o no adquirir (seleccionant el quadre blau que apareix al costat de cada contingut)

Un cop finalitzat el procés de compra, Iddink us informarà per email de la comanda (confirmació de la comanda).