Què puc comprar a Iddink?

Iddink ofereix llibres de text i productes escolars complementaris pels estudiants d'Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat: llibres nous, com ecoBooks*, llicències digitals, sets de material escolar, etc.

*llibres reutilizables

On i com comprar a Iddink?

Poden comprar des del moment que s'activa la llista de llibres del seu centre d'ensenyament (normalment a finals de juny) fins al 30 d'abril de l'any següent, de tres maneres diferents:

• A la nostra pàgina web
  • Trucant al 93 238 88 33
  • Al seu centre d'ensenyament el dia de la recollida de llibres

El mètode més ràpid és fer la comanda a través de la pàgina web, fent clic a l'apartat "Fer una comanda". Poden trobar més informació sobre com fer comandes fent clic aquí.

Preus de venda

Per saber el preu de venda dels llibres abans de fer la seva comanda poden visitar el web d'Iddink, anar a l'àrea "Estudiants" i, després, a l'apartat "Fer una comanda", que trobarà al menú de la part esquerra. Un cop allà, faci clic a "Simulació d'una comanda".

En aquest apartat podrà realitzar la simulació de la seva comanda sense necessitat de registrar-se, i els permetrà conèixer:

- El procés de compra

- L'import i l'estalvi de la teva llista de llibres

- Els preus dels diferents llibres

- Altres articles que Iddink ofereix

A continuació li mostrem un vídeo on podrà seguir el procés de comanda i simulació: