Accedint a iddink.cat > El meu compte > Informació podran comprovar si la seva comanda es lliurarà a domicili (a través de l'empresa GLS ,Correos o MRW), o si hauran de recollir-la al seu centre educatiu. També rebran aquesta informació via email en el moment que la seva comanda surti del nostre magatzem.Lliurament a domicili


Les comandes pagades fins al dia 20 de juliol sortiran abans del 14 d'agost. 


Si en el moment del lliurament no es troben presents al seu domicili, GLS, Correos o MRW guardarà la seva comanda fins al 12 de setembre a les seves oficines perquè puguin passar a recollir-la. A més, els deixaran una nota al seu domicili i els enviaran un SMS amb la informació corresponent.


Les famílies que hagin contractat el servei d'Iddink Prio, per 4,85€, se'ls garanteix que la seva comanda sortirà de les nostres instal·lacions entre el 15 i el 20 de juliol per assegurar la seva recepció abans del 30 de juliol. A més, en cas que faltés algun llibre per falta d'estoc, l'enviarem, com sempre de manera gratuïta, al seu domicili en un nou enviament un cop l'haguem rebut per part de l'editorial. Aquest servei només estarà disponible fins als primers dies de juliol.Lliurament al centre


El lliurament de comandes, en aquest cas, es realitzarà al llarg dels primers 15 dies de setembre, el dia acordat amb el seu centre educatiu. És important tenir la comanda realitzada, com a mínim, 7 dies abans de la data de lliurament al centre.

Si no poden assistir aquell dia al centre a recollir la seva comanda, l'empresa de transports GLS realitzarà el lliurament a domicili, a la direcció que consta a la fitxa de l'alumne, al llarg dels dies posteriors.