Accedint a iddink.cat > El meu compte > Informació podran comprovar si la seva comanda es lliurarà a domicili (a través de l'empresa GLS ,Correos o MRW), o si hauran de recollir-la al seu centre educatiu. També rebran aquesta informació via email en el moment que la seva comanda surti del nostre magatzem.



Lliurament a domicili


Les comandes pagades fins al dia 20 de juliol sortiran abans del 17 d'agost. 


Si en el moment del lliurament no es troben presents al seu domicili, GLS, Correos o MRW guardarà la seva comanda durant 30 dies a les seves oficines perquè puguin passar a recollir-la. A més, els deixaran una nota al seu domicili i/o els enviaran un SMS amb la informació corresponent.



Lliurament al centre


El lliurament de comandes, en aquest cas, es realitzarà al llarg dels primers 15 dies de setembre, el dia acordat amb el seu centre educatiu. És important tenir la comanda realitzada, com a mínim, 7 dies abans de la data de lliurament al centre.

Si no poden assistir aquell dia al centre a recollir la seva comanda, l'empresa de transports GLS realitzarà el lliurament a domicili, a l'adreça que consta a la fitxa de l'alumne, al llarg dels dies posteriors.

Cal tenir en compte que això endarrerirà el procés de lliurament un mínim de 3 dies laborables. És per aquesta raó que, en aquests casos, recomanem que es vagi a buscar els paquets al centre el dia acordat.

IMPORTANT: No es poden recollir les comandes presencialment a les instal·lacions de Iddink.