Com a conseqüència de la situació excepcional derivada de la COVID-19  el procediment per retornar els ecoBooks d'aquest curs variarà respecte a anys anteriors.  A final de maig us confirmarem com podreu fer la devolució adaptada a les mesures de seguretat existents.


A finals de maig, rebreu via email l’albarà de recollida d’ecoBooks, on trobareu la llista de libres que heu de retornar, i les instruccions actualitzades perquè pogueu fer la vostra devolució a final de curs.  També el podreu descarregar a partir de l'1 de juny des de la pàgina web d'Iddink, al menú Devolució ecoBooks.


En el cas que volgueu retornar ja els vostres ecoBooks, contacteu via email amb nosaltres (info@iddink.cat) i us enviarem les instruccions per fer-ho a través d'una empresa de missatgeria. I si oblido retornar algun ecoBook?


Si no heu retornat algun/s llibre/s, teniu fins al 15 de juliol per retornar-los al Servei d'Atenció a l'Estudiant.

De tots aquells llibres retornats a partir del 15 de juliol i fins al 15 de setembre s'haurà d'abonar el cost de 'setembre' de 2,50€/llibre. A partir del 15 de setembre ja no s'acceptarà el retorn de cap llibre del curs anterior.Adreça i horari del Servei d'Atenció a l'Estudiant:


Avinguda de la de la Ribera, 9,

08780 Pallejà (Barcelona)

De dilluns a divendres de 09h a 14h.