Quan facis la teva comanda al web d’Iddink, si conté llicències digitals, rebràs correu electrònic a l'email d'alumne que tinguis registrat a la teva fitxaAllà trobaràs el teu nom d'usuari i una contrasenya temporal amb els quals podràs accedir a  Iddink DigitalUn cop els hagis introduit, per motius de seguretat, hauràs de canviar la contrasenya per una altra de la teva elecció.

Simplement, fixa't en l'indicador: quan indiqui el nivell Suficient serà una contrasenya vàlida.

Un cop hagis fet aquest pas, la contrasenya temporal deixa de tenir validesa. A partir d'aquest moment, per accedir al teu compte d'Iddink Digital hauràs d'introduir el teu nom d'usuari i la contrasenya que acabes de crear.

Trobareu més informació en aquest vídeo:

Si tens alguna dificultat d'accés:

• Assegurat d'estar cercant l'email al que tens registrat com a "email alumne" a Iddink
  • Revisa la carpeta "no desitjat" o SPAM de l'email de l'alumne
  • Després de registrar-te l'accés es fa directament a través de www.iddinkdigital.com.
  • Si al clicar l'enllaç et surt el missatge conforme està caducat, vol dir que ja has completat el registre. Pots accedir-hi a través de www.iddinkdigital.com amb l'usuari i contrasenya que hagis creat anteriorment.
  • Si tens problemes per recordar l'usuari o la contrasenya fes clic aquí.