Iddink accepta les següents formes de pagament:

- Targeta de crèdit/dèbit. Poden pagar amb targeta la seva comanda al moment de tramitar-la. Posteriorment, si han seleccionat una altra opció de pagament rebran un correu que els oferirà la possibilitat de pagar amb targeta. D'altra banda, des del menú Factures de la pàgina web, podran pagar qualsevol import que tinguin pendent.

- Transferència bancària. Iddink permet fer qualsevol dels pagaments a través de transferència bancària. És imprescindible que al fer qualsevol pagament l'identifiquin correctament posant com a concepte el seu codi de pagament: TBIC (+6 dígits). El número de compte corrent al qual han de fer el pagament és: ES32 2100 0546 09 0200338758.

- Ingrés en els caixers Servicaixa. Qualsevol import pendent amb Iddink es pot pagar a través d'ingrés a compte. El pagament de comandes a través d'ingrés comporta un sobre cost de 1,50€. Cliqueu aquí si voleu conèixer les instruccions detallades

Canvis de sistema de pagament

Si han seleccionat pagar amb qualsevol mètode de pagament, excepte targeta, uns dies després de confirmar la comanda rebran un correu que els permetrà pagar amb targeta.

Des del menú Factures de la pàgina web, podran pagar qualsevol factura pendent amb targeta.

Abonaments

Si els quedés saldo a favor seu per abonar, els serà ingressat al seu compte bancari, per això és important que tinguin registrat el seu número de compte bancari dins de la pàgina web, al menú "El Meu Compte" > "Dades Personals" > "Canviar compte bancari".

Els abonaments per venda de llibres a Iddink es fan efectius a finals de juliol.