Si no recordeu la contrasenya i/o l'usuari de registre, podeu fer clic a "No recordo usuari i/o contrasenya":

Indicant el vostre email de registre a Iddink rebreu un email on podreu recuperar el vostre usuari i posar una nova contrasenya.

Si un cop realitzat el procés, no rebeu el correu electrònic d'Iddink, reviseu la vostra safata "SPAM" o de "Correu NO desitjat".

En el cas que no aconseguiu accedir al vostre compte després de seguir aquests passos, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del Formulari de contacte.