Quan facis la teva comanda al web d’Iddink, si conté llicències digitals, rebràs, al email de l'alumne, un correu electrònic amb l'enllaç per accedir a Iddink Digital. Fent clic en aquest enllaç arribaràs a la pàgina de registre del portal.

Un cop allà, hauràs de confirmar quina direcció d’email vols utilitzar per rebre totes les comunicacions relacionades amb la plataforma. És recomanable que l'adreça electrònica que introdueixis sigui la de l’alumne. Si aquest email és el mateix que vas utilitzar per fer la comanda, arribaràs a una nova pàgina on hauràs de definir el nom d'usuari i la contrasenya que vols utilitzar per accedir al portal.

En el cas que introdueixis un email diferent, rebràs un nou correu electrònic amb el qual podràs validar el compte. Hauràs de seguir l'enllaç i, ara si, definir el nom d'usuari i la contrasenya que utilitzaràs per accedir al portal.

La contrasenya requereix certa complexitat. Quan indiqui "Suficient" la contrasenya és vàlida.

Si tens alguna dificultat d'accés:

• Revisa la carpeta "no desitjat" o SPAM del email de l'alumne
  • Després de registrar-te l'accés es fa a través de www.iddinkdigital.com.
  • Si al clicar l'enllaç et surt el missatge conforme està caducat, vol dir que ja has completat el registre. Pots accedir-hi a través de www.iddinkdigital.com amb l'usuari i contrasenya creats recentment.
  • Si tens problemes per recordar l'usuari o la contrasenya fes clic aquí.